SITEMAP | PRINT
SØG  


 

Maskiner i Pilot Plant


 

 

Autoklave

 

A. L. A. 


Anvendelse:

  • Autoklave benyttes hvor man ønsker en kogning af færdigvarer over 100 grader celcius. Ved 1 atmosfæres overtryk vil temperaturen være 121 grader celcius.
  • Varmebehandling på 110-121 grader celcius (helkonserves) anvendes for at dræbe microorganismer i produktet herunder bakteriesporer.
  • Produktet pakkes i tæt materiale, som oftes er metaldåser, og opvarmes ind-til det koldeste punkt er over ønsket temperatur. Ved helkonserveres opnår man en holdbarhed ved stuetemperatur på over 1 år.

 
Tekniske Data:

  • Temperatur fra 5 grader til 133 grader. 
  • Tryk kan reguleres i forhold til ønsket temperatur.
  • Max tryk = 2,2 bar
  • Volume 115 ltr.
  • Gulvmodel.

     

 


 

 

Båndsav 

 

Kolbe

 

Anvendelse:

Anvendes ved spegepølseproduktion, hvor det frosne kød ønskes skåret i mindre stykker inden produktionen, samt til at save ben, frossen fedt- og kødprodukter.

 
Tekniske Data:

  • 1 hastighedsgrad.
  • Sikkerhedsfremfører.
  • Savbredde op til 17 cm.



 

 


 

Clipsemaskine

 

Tipper Clipper

 

Anvendelse:

Clipsemaskinen anvendes til lukning af alle typer spege- og kogepølser. Benyttes desuden til opstramning og lukning af sammensatte skinker.

 

Tekniske Data:

  • Kører på trykluft.
  • Automatisk opstrammer.

 

 

 


 

 

Dåselukker

 

HDV 02

 

Anvendelse:

Anvendes ved fremstilling af fedtemulsioner og andre dåseprodukter, der efterfølgende pasteuriseres/auto-klaveres.

 
Tekniske Data:

  • Kan lukke dåser med diameter på 7,5 cm.
  • Maskinen er manuelt betjent.
  • Bordmodel.

 

 


 

Fuldautomatisk Klimaskab

 

Kerres Smoke Air

 

Anvendelse:

Benyttes til alle typer af tørrede eller modnet kødprodukter, f.eks.:  Spegepølser og -skinker.

Eksempler på anvendelse:
› Tørring
› Modning
› Fermentering

 
 

Tekniske Data:

  • Faste programmer eller manuel programmering.
  • Signal ved program slut.
  • Manuel indstilling af luftcirkulationen.
  • Fast monteret kernetemperaturmåler.
  • Alu røgstokke 79 cm.
  • Fastmonteret stativ 6 stokkerækker.
  • Faste visningsparametre på skærmen:
    › Temperatur i kammer
    › Fugtighed
    › Kernetemperatur
    › Tid

 

Fuldautomatisk Røg-/kogeskab

 

Kerres Smoke Air

 

Anvendelse:

 

  • Anvendes til alle kogte og/eller røgede kødprodukter, også anvendelig som klimaskab.
     
  • Eksempler på anvendelse:
    › Tørring
    › Røgning
    › Tør kogning
    › Stegning
    › Kogning
    › Modning
    › Fermentering
    › Brusning /kold vand

Tekniske Data:

  • Alu Røgstokke 79 cm.
  • Stativ med hjul 5x2 rækker til stokke (mål 35 cm).
  • Faste programmer eller manuel programmering.
  • Signal ved program slut.
  • Fuld automatisk regulerbar røggenerator.
  • Flydende røg eller røg generator med flis.
  • Varm røg / Intensiv røg / Kold røg.
  • Fugtighed: 30 – 100%.
  • Indbygget kogetank med fast kernetemperaturmåler.
     
  • Faste visningsparametre på skærmen:
    › Kammer- & kernetemperatur
    › Fugtighed
    › Tid

 


 

Gulvvægt

 

Toledo

 

Anvendelse:

Anvendes ved stort set alle forsøg der laves i pilotplan, det er vigtigt med korrekte afvejninger af både råvare og ingredienser, men også når evt. udbytte % eller svind skal udregnes.

 

Tekniske Data:

  • Vægtinterval mellem: 0,100 kg – 60 kg.
  • Vægten bliver kalibreret flere gange årligt.
  • Måling af brutto-, nettovægt og tara.

 

 

 

 

 

 


 

 

Kogekar 

 

Anvendelse:

Kogekar bruges mest til langtidskogning af f.eks. sous vide produkter, rullepølser, hamburgerryg, emulsionstest osv. Produktioner hvor man vil sikre en stabil og ensartet varmetransmission til produkterne.
 

Velegnet til forkogning af spæk, trimmings og lever ved fremstilling af postej og paté, hvor der skal anvendes kogevand/suppe i recepterne.

 


Tekniske Data:

  • 150 ltr. kar (750x450x460 mm).
  • Temperaturstyring op til 100 °C.
  • Aftapningshane i bunden for hurtig og nem tømning.

 

Konvektionsovn

 

Rational Climaplus Combi

 

Anvendelse:

Anvendes til tilberedning af kød, fisk, grønsager, pasta og brød.

Automatiske kogeprocesser og tilberedning ved lav temperatur over lang tid (slow cooking og sous vide).

 
 

Tekniske Data:

  • 99 faste programmer.
  • Afmåling og regulere af fugtighed i ovnen i området 30-300° C.
  • Fast monteret kernetemperaturføler.
  • Indbygget håndbruser.
  • Frontdør med dobbelt sikring & - glasrude.
     
  • Manuel drift med:
    › Damp: 30-130° C
    › Varmluft: 30-300° C
    › Kombi: 30-300° C
     
  • Faste visningsparametre på skærmen: 
    › Kammer- & kernetemperatur
    › Fugtighed
    › Tid

 

Kødhakker / Wulf

 

EDIK

 

Anvendelse:


Vigtigt udstyr til findeling/hakning af kødstykker, så der laves et rent overfladesnit på det findelte kød/fedt.

Anvendes til findeling/hakning af kød/fedt før videre bearbejdning i enten lynhakker eller Stefangryde.



Tekniske Data:

  • 3 huls forskærer.
  • 3 benet kniv med udskiftelige blade.
  • 3,5 / 4,0 / 4,5 / 7,5 / 10,0 / 13,0 mm hulskiver.