SITEMAP | PRINT
SØG  


 

Mad skal smage rigtigt

 

 

Smag og behag er forskellig. For hvad er god smag? Hos Solina koncentrerer vi os derfor om at finde den rigtige smag. Med ”den rigtige smag” mener vi selvfølgelig den smag, som vi har aftalt med kunden.

 

For at finde den rette smag, skal man vide tre ting: Hvem skal spise produktet, hvor skal det spises, og hvordan skal det tilberedes. Det er ikke tilstrækkeligt at beslutte, om en smag skal være ”hot”. Man er nødt til præcis at definere, hvor ”hot” smagen skal være, for der er forskel på ”hot” og ”stærk”.

Når man har beskrevet smagen, begynder det hårde arbejde med at udvikle den krydderiblanding, der lige præcis giver den ønskede smag i det færdigtilberedte fødevareprodukt. Det kræver viden, tålmodighed og de rigtige ingredienser.

Man skal finde balancen mellem surt og sødt eller salt og bittert. For det er netop samspillet mellem de forskellige ingredienser, der giver den rette smag. Samtidigt er det vigtigt, at man også udvikler den rigtige fyldighed og den rette karakter.

Solina-koncernens lange erfaring med udvikling af smag gør, at vi altid kommer frem til den rette smag, når vi arbejder tæt sammen med vores kunder.

 

Smagsprodukter:

  • Naturkrydderier
  • Krydderiekstrakter
  • Steri Spice® og Low Bac krydderier = Kimreducerede krydderier
  • Oleoresiner
  • Aquaresiner
  • Løg
  • Urter
  • Frugter
  • Bouillon
  • Flavours
  • Aromaer
  • Smagsforstærkere
  • Salt
  • Starterkulturer
  • Marinader
  • Smagsblandinger